Minister Haberleri

minister haberleri ve güncel minister gelişmeleri, minister ile ilgili tüm video, minister fotoğrafları ve minister haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kolombiya Konut ve Şehir Bakanı Catalina Velasco ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Wong, “Avustralya, Batı Şeria'da Filistinlilere karşı devam eden yerleşimci şiddeti raporlarından derin endişe duyuyor." dedi. 

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

GENEL

İskoçya Başbakanı Humza Yousaf, İsrail bombardımanı altındaki Gazze’de dün iletişimin kesildiğini belirterek Gazze’de bulunan kayınvalidesi ve ailesinden haber alamadıklarını açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bugün ortak basın toplantısına...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya geldi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ürdün Sağlık Bakanı Firas İbrahim Al-Hawari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Minister of Health