Minister Haberleri

minister haberleri ve güncel minister gelişmeleri, minister ile ilgili tüm video, minister fotoğrafları ve minister haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ın davetlisi olarak 5 Temmuz’da Estonya’nın başkenti Tallin’i ziyaret edecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefonda görüştü. 

GENEL

AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Yunanistan'da dünkü genel seçimlerden zaferle çıkan ve...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Londra'da Danimarka, İtalya, Almanya ve Avusturyalı mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. 

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile görüştü.

GENEL

Kanada Finans Bakanı Chrystia Freeland, dün Kanada hükümetinin Çin merkezli Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) ile çalışmalarını durdurduğunu açıkladı.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün itibariyle Suudi Arabistan temaslarına başladı.