Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Fenerbahçe formasını giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

GENEL

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim faaliyetleriyle bağlantılı kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde 'fahiş...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, haftalık faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 7 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 1 PKK/YPG'li terörist olmak üzere toplam 8 teröristin...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Malezya’da temaslarına devam ediyor.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, resmi temaslarda bulunmak üzere Malezya’ya gitti.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündogdiyev ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansının sorularını yanıtladı...

SonDakika

Milli taekwondocu Nafia Kuş Aydın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar +67kg'da Büyük Britanya’dan Rebecca McGowan'ı 2-1 yenerek bronz madalya kazandı.