Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli yüzücü Kuzey Tunçelli, 1500 metre serbest finalinde 14.41.22'lik derecesiyle yarışı beşinci sırada tamamladı.

SonDakika

Milli boksör Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 54 kilo yarı finalinde Güney Koreli IM Aeji’yi mağlup ederek finale yükseldi...

SPOR

Milli okçu Mete Gazoz, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları erkekler bireyselde çeyrek finale çıktı...

SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo çeyrek final mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Fin rakibi Pihla Kaivo-Oja'yı mağlup...

SonDakika

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu yakalanan PKK/KCK Avusturya yapılanması mensuplarından Hıdır KORKUT tutuklandı.

SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli atlet Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlamada finale kaldı.

SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli yüzücü Kuzey Tunçelli, erkekler 1500m serbest stil elemelerinde serisinde 14:45.27 ile birinci, genel klasmanda ise...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'nin ölümü nedeniyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiğini açıkladı.

SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 54 kiloda mücadele eden milli boksör Hatice Akbaş, çeyrek finalde Moğolistan'dan Enkhjargal Munguntsetseg'i mağlup etti.