Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SonDakika

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral’a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz.

SPOR

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle milli futbolcu Merih Demiral’a 2 maç ceza verdiğini açıkladı.

SonDakika

UEFA, milli futbolcu Merih Demiral'a Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle 2 maç ceza verdi...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Nijer'in Ankara Büyükelçisi Salou Adama Saliah Gazibo ile görüştü.

SPOR

Milli futbolcu Merih Demiral’a UEFA tarafından "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" soruşturma başlatılmıştı. Merih Demiral, UEFA’ya gol sevinciyle ilgili savunma yapacak.

SPOR

Damat Tween, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında bu akşam Avusturya ile karşılaşacak olan Türkiye Milli Futbol Takımımıza moral aşılayan ve...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı’dan (MSB) yapılan açıklamada, Irak kuzeyinde bulunan Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen hava harekatında içerisinde...

SonDakika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini...

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli futbolcu Merih Demiral’a sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.