Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

İtalya’nın başkenti Roma’da devam eden Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlama finalinde yarışan Tuğba Danışmaz, Avrupa ikincisi oldu.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek üst üste 3'üncü kez mutlu sona ulaştı.

SPOR

A Milli Takım’ın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) kadrosu belli oldu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti ile bir araya geldi.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 2'nci haftasını ABD galibiyetiyle tamamlarken, ligde de 5'inci sırada yer aldı.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, EURO 2024 C Grubu ilk maçında İsrail’i 6-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye’nin son yıllarda uluslararası arenada müzakere masalarının ve güvenlik mimarisinin vazgeçilmez bir üyesi haline geldiğini...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.