Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinde görevli generalleri kabul etti...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gheorghita Vlad ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Irak'a gerçekleştirdiği ziyarette Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

SPOR

Milli tenisçi Atakan Karahan, Avustralya Açık Junior Turnuvası'nda üçüncü tura yükseldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ISS'de bilimsel deneylerini sürdüren Türk astronot Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki kuvvet komutanları ile birlikte Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

SonDakika

MSB: Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 14 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.

SonDakika

MSB: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale...

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.