Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Malena Mard'ı kabul etti.

GENEL

Moldova'nın tam üyeliğine ilişkin imzaların atılmasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ortak basın...

SPOR

EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Galler ile 1-1 berabere kaldı

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video konferans toplantısında görüştü. 

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya’yı 3-2 mağlup etti.

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Komşumuz Yunan halkı emin olmalıdır ki Türkiye, Yunanistan'la barış içinde ve müreffeh bir gelecekten yanadır."...

GÜNCEL

Mısır’ın El Ariş kentinden Gazzeli 27 kanser hastası ve 13 refakatçisini taşıyan uçaklar, Ankara’ya geldi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Mutlaka olacak. Tarih olarak bütçenin Genel Kurul'dan geçmesini bekliyoruz" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan ile görüşmeler gayet olumlu geçti" dedi.