Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir araya geldi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sırbistan'da Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Milos Vuçeviç ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı kapsamında Azerbaycan’da bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, ile tatbikatı...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarını sürdürdüğü Kosova’da Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani ile görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kosova Savunma Bakanı Ejup Magedonci ile gerçekleştirdikleri heyetler arası görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere Kosova’ya geldi.