Mevkidaşı Haberleri

mevkidaşı haberleri ve güncel mevkidaşı gelişmeleri, mevkidaşı ile ilgili tüm video, mevkidaşı fotoğrafları ve mevkidaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov ile telefonda görüştü.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Rusya Doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanı Alexander Kozlov ile...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşüp, kazandığı seçimler dolayısıyla tebrik etti. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Laos Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Saleumxay Kommasith ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'nın başkenti Bükreş'te Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye ve Gürcistan adına arasında 2024-2028 yılları için 'Kültürel İş Birliği Programı' imzalandı...