Mesajı Haberleri

mesajı haberleri ve güncel mesajı gelişmeleri, mesajı ile ilgili tüm video, mesajı fotoğrafları ve mesajı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz mübarek olsun" dedi.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' mesajında "Millet olarak bizim, hiçbir örgüte, hiçbir sapkın...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Srebrenitsa Soykırı’mının 28’inci anma yılı sebebiyle video mesaj paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresinin uzatılması nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresinin uzatılması nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.

SİYASET

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kurban Bayramı vesilesi ile Twitter hesabından tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan'daki orman yangınında hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Manchester City takımını tebrik etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Hafize Gaye Erkan'ı tebrik etti.

GENEL

Birleşik Krallık'ın, Türkiye'deki ilk kadın büyükelçisi Jill Morris, "Bu göreve gelen ilk kadın olmaktan ve Türkiye'nin 100'üncü yılını kutladığı bu...

GENEL

İngiltere Kralı III. Charles, Hindistan’da meydana gelen ve 294 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası baş sağlığı mesajı yayınladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Yaşanabilir bir dünya bırakma imkanına halen sahibiz" dedi.