Meeting Haberleri

meeting haberleri ve güncel meeting gelişmeleri, meeting ile ilgili tüm video, meeting fotoğrafları ve meeting haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde İspanyol mevkidaşı Jose Manuel Albares ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da dün Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere’nin başkenti Londra’da İngiliz mevkidaşı David Cameron ile bir araya geldi.

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'de Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, dün APEC Zirvesi kapsamında ABD’nin San Francisco kentinde bir araya...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Halk Cumhuriyeti Ortadoğu Sorunu Özel Temsilcisi Zhai Jun’u kabul etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Haris Lalacos ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El Sisi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bugün Tel Aviv’de özel bir görüşme için bir araya geldi.