Meeting Haberleri

meeting haberleri ve güncel meeting gelişmeleri, meeting ile ilgili tüm video, meeting fotoğrafları ve meeting haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün başkent Astana’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Çekya’nın başkenti Prag’a yaptığı resmi ziyaret kapsamında dün Çekya Meclis Başkanı Marketa Adamova ile bir araya...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly ile görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün İsrail’de gerçekleştirdiği temaslar sonrasında Gazze’ye ulaşamayan insani yardımların organize edileceğini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarını sürdürdüğü Brüksel’de Avrupa Birliği’nin Ekonomi Komiseri Paolo Gentiloni ile bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle bugün Maskat’ta bir araya geldi.

GENEL

Türkiye  Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Dublin'de, İrlanda Parlamentosu Temsilciler Meclisi Başkanı Sean O Fearfhail ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...