Magazine Haberleri

magazine haberleri ve güncel magazine gelişmeleri, magazine ile ilgili tüm video, magazine fotoğrafları ve magazine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Arcon Kozmetik ve Maxx Royal Bodrum Resort işbirliğiyle Projehane Bilge Kuru Danışmanlığı tarafından düzenlenen Dior VIC Masterclass daveti gerçekleşti.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu, her daim şık ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

SİNEMA

İngiliz yazar Colleen Hoover’ın çok satan kitabı Bizimle Başladı Bizimle Bitti beyazperdede seyirciyle buluşmak için gün sayarken, filmin galası New...

MODA

Mel’s Design’in sahibi Melda Aksu ile MacKenzie-Childs sahibi Berrin Ak, önceki gün Novikov Bodrum’da renkli bir davet verdi.

MEKAN

Om Paparazzi #AmalfiBeach konseptiyle, önceki akşam İtalya'nın Amalfi bölgesinden ilham alan #AmalfiDinner etkinliğine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Vaseline®, tüm dünyayı aydınlatan yeni inovasyonu Gluta-Hya Serum Etkili Losyon lansmanını, The Peninsula Hotel’de gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, "Daha önce bir kere Bodrum’a geldim. İstanbul’da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim." dedi.

MODA

İtalyan lüks mücevher markası Damiani, Oscar ödüllü oyuncu ve yapımcı Jessica Chastain'in yeni global marka elçisi olduğunu ihtişamlı bir kampanya...

MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk, İtalya'nın dünyaca ünlü Amalfi kıyılarındaki Sorrento'nun büyülü atmosferinde dikkat çeken pozlar paylaştı.

MODA

Başak Dizer Tatlıtuğ yaza damga vuracak kapsül koleksiyonunu İtalya’da, Sorrento’nun büyülü atmosferinde yakın arkadaşlarıyla kutladı.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum’un, ünlü isimlerin katılımıyla 10. yılını kutladığı gala gecesi, Kylie Minogue’un konseriyle unutulmaz bir şova dönüştü.