Magazine Haberleri

magazine haberleri ve güncel magazine gelişmeleri, magazine ile ilgili tüm video, magazine fotoğrafları ve magazine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

H&M A/W23 Studio koleksiyonu, büyüleyici konseptini gerçekleştirdiği lansman partisi ile yakından tanıttı...

MAGAZİN

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi ile birlikte New York'a gitti.

MODA

FENDI İlkbahar-Yaz 2024 Kadın defilesini Milano Moda haftası kapsamında gerçekleştirdi.

MEKAN

The Peninsula Istanbul’un, tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında bulunan GALLADA ve Topside Barmisafirlerine yenilikçi Türk-Asya mutfağına ait menüsünü...

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

MAGAZİN

ABD’li efsanevi pop müzik sanatçısı Madonna, depremin vurduğu Fas için yardım çağrısında bulundu.

MAGAZİN

Ünlü Avustralyalı aktör Hugh Jackman (54), 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness (67) ile boşanacaklarını duyurdu.

MAGAZİN

ABD’li ünlü film oyuncusu Ashton Kutcher, eşi Mila Kunis ile 2 cinsel saldırıdan 30 yıl hüküm giyen oyuncu Danny Masterson’a...

MODA

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo çantasıyla görüntülendi.