Magazine Haberleri

magazine haberleri ve güncel magazine gelişmeleri, magazine ile ilgili tüm video, magazine fotoğrafları ve magazine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Uzun iş temposuna ara veren Engin Altan Düzyatan, ailesiyle tekne turuna çıktı...

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MAGAZİN

METT Hotel & Beach Resort Bodrum,  Dünyaca Ünlü Online Lüks Moda Girişimi Farfetch ile  Folie Restaurant & Sea için iş...

MAGAZİN

Dünyanın 1 numaralı güzellik markası L'Oréal Paris, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ı güzellik ailesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.

MAGAZİN

Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

MAGAZİN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, tatil için Antalya'yı seçti. 

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden başarılı iş kadınlığının yanı sıra oyunculuk kariyerini de sürdüren Burcu Kartoz Amerika’da tatilini sürdürüyor.

MODA

Milano’nun trend-setter ruhunu Bodrum’un happy-hour’larına taşıyan Lovekini, 2023 yazı için romantik ve zamansız parçalar ile eşsiz bir koleksiyon sunuyor.

MODA

IFA PARIS’in İstanbul Kampüsü, son sınıf öğrencilerinin tasarımlarını moda tutkunlarına sunmak amacıyla önceki gün  Binbirdirek Sarnıcı'nda gerçekleşen bir fashion show...

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.

MAGAZİN

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.