Magazine Haberleri

magazine haberleri ve güncel magazine gelişmeleri, magazine ile ilgili tüm video, magazine fotoğrafları ve magazine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.

MAGAZİN

Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

MODA

Marciano İlkbahar-Yaz 2023 sezonuna görkemli Yunan adası Santorini'de çekilen yeni reklam kampanyasıyla giriyor.

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

MODA

Yaz modasının güçlü temsilcisi Vakko Mare, İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonunda ilhamını doğadan alan tasarımları ve renklerini bikini, mayo ve pareolarla...

MODA

GIGIIS, İlkbahar/Yaz sezonunu İstanbul, Milano, New York ve Los Angeles' ta düzenlenen tanıtım haftaları ile açtı. '

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meral Çalışıcı geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

MAGAZİN

Beauty Deluxe’ün sahibi Emine Himmetoğlu yaz tatiline Bodrum Yalıkavak’ta devam ediyor.

MODA

OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

MODA

Beymen ve LOEWE, 22 Haziran Perşembe günü Beymen Mandarin Oriental Bodrum'da düzenlenen özel bir davetle 'yaza merhaba' dedi.

MODA

Beymen Club’ın ilham veren yaz sezonu koleksiyonuyla yüzünüzü güneşe dönmeye davetlisiniz...

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.