Macron Haberleri

Macron haberleri ve güncel Macron gelişmeleri, Macron ile ilgili tüm video, Macron fotoğrafları ve Macron haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB'nin kurucu babası olarak kabul edilen eski Avrupa Komisyonu Başkanı ve eski Fransa Bakanı Jacques Delors, 98 yaşında Paris'teki evinde...

GENEL

Hristiyanların Hz. İsa’nın doğumunu kutladığı Noel bayramı nedeniyle dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri kutlama mesajları paylaştı.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümeti tarafından dün parlamentoya sunulan, göçmenlere yönelik sert yaptırımları içeren yasa tasarısı, yapılan oylama sonucunda reddedildi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'nda Yahudi dinine inananların kutladığı Hanuka Bayramı dolayısıyla ilk mumun yakıldığı törene katıldı.

GÜNCEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransız donanmasının amfibi hücum gemisinin Mısır’a vardığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik Londra ve Paris'te diplomatik temaslarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile bugün görüştü.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GENEL

Fransa’nın Arras kentinde cuma günü meydana gelen bıçaklı saldırı ve dün Louvre Müzesi’nin güvenlik sebebiyle kapatılmasını takiben Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...