London Haberleri

London haberleri ve güncel London gelişmeleri, London ile ilgili tüm video, London fotoğrafları ve London haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Geçen yıl İstanbul’un listeye girmesi hepimiz için mutluluk ve gurur vericiydi. Biz de...

MAGAZİN

Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere'nin başkenti Londra'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Londra'da Danimarka, İtalya, Almanya ve Avusturyalı mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. 

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson İngiltere ziyareti kapsamında başkent Londra’da önceki gün İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter’i 1-0 mağlup eden Manchester City, karşılaşma sonunda düzenlenen seremoniyle kupasını aldı.

SPOR

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.

İş Dünyası

Finans sektörünün en saygın yayınlarından biri olan EMEA Finance tarafından verilen Achievement Awards 2022 sahiplerini buldu.