Lideri Haberleri

lideri haberleri ve güncel lideri gelişmeleri, lideri ile ilgili tüm video, lideri fotoğrafları ve lideri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GENEL

Katolik Kilisesi dini lideri Papa Francis, Moğolistan’ın başkenti Ulan Batur’a geldi.

GÜNCEL

Rusya Araştırma Komitesi (SLEDCOM), paramiliter örgüt Wagner’in lideri Yevgeny Prigozhin’in Tver bölgesinde düşen uçakta olduğunu doğruladı.

GENEL

Ukrayna İçişleri Bakan Danışmanı Anton Gerashchenko, Wagner lideri Yevgeny Prizgozhin’in ölümünün Rusya’da iç karışıklığa yol açabileceğini söyledi.

GENEL

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Ukrayna Bağımsızlık Günü’nü kutladı.

GÜNCEL

Wagner lideri Yevgeny Prigozhin’in ‘yolcu listesinde’ yer aldığı uçak Tver bölgesinde düştü.

SonDakika

Wagner lideri Yevgeny Prigozhin’in ‘yolcu listesinde’ yer aldığı uçak Tver bölgesinde düştü.

GÜNCEL

Rusya devleti adına askeri faaliyetlerde bulunan paramiliter Wagner Grubu’nun lideri Yevgeny Prigozhin, 23 Haziran’daki isyanından sonra ilk defa videolu mesaj...

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Lozan Antlaşması'nın 100'üncü Yıl Dönümü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

CIA Başkanı William Burns, Aspen Güvenlik Forumu’nda, Wagner lideri Yevgeny Prigojin’in geçen ay Rusya’da çıkardığı isyana dair değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi sebebiyle bulunduğu Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta dün Belarus muhalefet lideri Sviatlana Tsikhanouskaya ile görüştü.

GENEL

Wikileaks’in İngiltere’de hapiste olan kurucusu Julian Assange’ın eşi Stella Assange, dün Katolik dünyasının lideri Papa Francis ile görüştü.