Kuzey Haberleri

kuzey haberleri ve güncel kuzey gelişmeleri, kuzey ile ilgili tüm video, kuzey fotoğrafları ve kuzey haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyaretleri kapsamında Dr. Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore’nin bugün Japon Denizi yönünde iki balistik füze fırlattığını duyurdu.

GENEL

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Mircea Geoana, Belgrad-Priştine Diyaloğu’ndan sorumlu Avrupa Birliği (AB) Özel Temsilcisi Büyükelçi Miroslav Lajcak ile bir araya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde , KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından resmi törenle karşılandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurtdışı ziyareti kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) geldi.