Külliyesinde Haberleri

külliyesinde haberleri ve güncel külliyesinde gelişmeleri, külliyesinde ile ilgili tüm video, külliyesinde fotoğrafları ve külliyesinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

GÜNCEL

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 'MGK Toplantısı' sonrası bildiri yayımlandı.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.