Krizi Haberleri

krizi haberleri ve güncel krizi gelişmeleri, krizi ile ilgili tüm video, krizi fotoğrafları ve krizi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Çin’e ait Y-9 tipi uçağın 26 Ağustos’ta Japonya hava sahasına girdiğini duyurdu...

GÜNCEL

ABD ordusuna ait USS Abraham Lincoln uçak gemisi, Pentagon’un talimatıyla Doğu Akdeniz’de, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) faaliyet alanına ulaştı.

GÜNCEL

Gazze’de İsrail’in saldırısı sonucu 4 gün önce dünyaya gelen ikiz bebeklerini ve eşini kaybeden Filistinli Muhammed Ebu el-Kumsan’ın ağladığı ve...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansının sorularını yanıtladı...

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Doğu Akdeniz’de ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) bölgesinde görev yapan USS Theodore Roosevelt uçak gemisinin yanına...

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Pakistan’ın tehditlerle mücadelede İran’a tam destek verdiğini ifade etti.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu’daki gelişmelerin ardından ABD Başkanı Joe Biden ile birlikte ulusal güvenlik ekibiyle toplantı yaptı.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Ali Bakıri, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile dün bölgedeki gerilim hakkında bilgi almak ve değerlendirme yapmak üzere...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.