Konseri Haberleri

konseri haberleri ve güncel konseri gelişmeleri, konseri ile ilgili tüm video, konseri fotoğrafları ve konseri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Bryan Adams, NEO Events & Stellar Co. organizasyonuyla ‘So Happy It Hurts’ dünya turnesi kapsamında...

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız ismi Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Grand Sapphire Resort’ta sahne aldı...

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Buray, KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum Antik Tiyatro’daki konserinde büyüleyici performansıyla Bodrum’u yıktı geçti.

MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız seslerinden Murat Boz, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde sahne alacak.

MÜZİK

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne, Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’un oldu...

MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

MÜZİK

İstanbul Festivali’nde 14. gün geride kaldı. Türkiye’nin en büyük sahnesinde bu kez Emir Can İğrek ve Sertab Erener vardı.

GENEL

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da vermesi planlanan konserlerini ‘terör saldırısı’ nedeniyle iptal ettiklerini duyurmuştu.

MÜZİK

Türk Pop müziğinin güçlü seslerinden Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda eşsiz bir konsere daha imza...

MODA

Dünyaca ünlü sanatçı Adele, Münih'teki 10 gecelik konser serisinin başlangıcını Messika tasarımlarıyla yaptı.