Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Kıbrıs Chamada Prestige Otel'de düzenlenen International Summer Awards ödül töreninde Gülben Ergen ve Olga Napoli sahne aldı.

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam KerkiSolfej'in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir performans sergiledi.

MÜZİK

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Buray, KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum Antik Tiyatro’daki konserinde büyüleyici performansıyla Bodrum’u yıktı geçti.

MÜZİK

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yaz sezonunu taçlandıran muhteşem bir konsere daha imza attı.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel'de yaklaşık 1500 misafirin büyük bir coşkuyla izlediği unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Berkay, Emir Can İğrek ve manga 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konser verdiler...

MÜZİK

Türk pop müziğinde fırtına gibi esen ve hit şarkılarıyla listelerde zirveye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendireceği muhteşem konserlerle yeniden...

MÜZİK

Hit şarkıları ile Türk Pop Müziğinin zirvedeki ismi Mert Demir, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda biletleri tükenen eşsiz...

MODA

Dünyaca ünlü sanatçı Adele, Münih'teki 10 gecelik konser serisinin başlangıcını Messika tasarımlarıyla yaptı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, 50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali açılış konserinde sahne aldı.