Komutanı Haberleri

Komutanı haberleri ve güncel Komutanı gelişmeleri, Komutanı ile ilgili tüm video, Komutanı fotoğrafları ve Komutanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayan Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, F-16 uçak kazasının ardından Hava Kuvvetleri Komutanı Mykola Oleshchuk'u görevden aldı.

GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

GÜNCEL

Hamas, Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif’in ölüp ölmediğinin sadece Kassam Hareketi liderliği tarafından doğrulanabileceğini açıkladı.

SonDakika

İletişim Başkanlığı: Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU’nun görev süresinin bir yıl uzatılmasına karar verilmiştir. Halen 281 olan general ve...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti ile bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere Kosova’ya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Syed Asım Munir'i kabul etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Syed Asım Munir'i kabul etti.

SonDakika
GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yılında Edirnekapı'daki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi.

GENEL

NATO liderliğindeki KFOR Komutanı Tümgeneral Angelo Michele Ristuccia, Kosova’daki genel güvenlik durumunu görüşmek üzere Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile dün...