Kırmızı Haberleri

kırmızı haberleri ve güncel kırmızı gelişmeleri, kırmızı ile ilgili tüm video, kırmızı fotoğrafları ve kırmızı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Victoria's Secret Fashion Show’un 6 yıl aradan sonra geri dönüşü benzersiz bir gösteriye sahne olacak...

SAĞLIK

Araştırmalar, A kan grubuna sahip kişilerin, diğer kan gruplarına sahip kişilerle karşılaştırıldığında 60 yaşından önce felç geçirme olasılığının daha yüksek...

MODA

Antalya'da bu yıl 61'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapanış ve ödül töreni öncesinde kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.

MAGAZİN

61'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapanış ve ödül töreni öncesinde kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.

MODA

Antalya'da bu yıl 61'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreni kırmızı halı seremonisiyle başladı.

MAGAZİN

Antalya'da bu yıl 61'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılış töreni öncesinde kırmızı halıda yıldız yağmuru yaşandı.

SPOR

Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

MODA

81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin kırmızı halısında Hadise ve Kerem Bürsin kendine has tarzları ve şıklıklarıyla gecenin dikkat çeken isimleri...

MAGAZİN

Premium otomobil üreticisi Lexus, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Hadise ve Kerem Bürsin ile kırmızı halıda şov yaptı.

MODA

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise, katıldığı 81'nci Venedik Film Festivali’nde, görünümünü Dolce&Gabbana elbise ile göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktris Nicole Kidman, Los Angeles'ta Netflix'in The Perfect Couple yapımının galasına Messika küpeleri ile katıldı...

MAGAZİN

Premium otomobil üreticisi Lexus 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci ile kırmızı halıda şov yaptı.