Kentinde Haberleri

kentinde haberleri ve güncel kentinde gelişmeleri, kentinde ile ilgili tüm video, kentinde fotoğrafları ve kentinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç Radman ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

GÜNCEL

ABD’nin Çin Büyükelçisi Nicholas Burns, Çin’in Jilin kentinde turistik bir gezi sırasında sırtından bıçaklanan üçü ABD’li dört kişi hakkında açıklama...

GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Mannheim kentinde düzenlenen ve polis memurunun hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'daki Aspendos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Roma İmparatorluğu Dönemi'ne ait 2 bin...

GÜNCEL

İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletinde helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için Tebriz kentinde cenaze töreni düzenleniyor.

MÜZİK

İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın yarı finali dün düzenlendi...

GÜNCEL

ABD’nin New York kentinde bulunan Columbia Üniversitesi’nde düzenlenen Filistin’e destek protestolarında polis, öğrencilere operasyon düzenledi.

GÜNCEL

ABD’nin Charlotte kentinde kaçak bir kişiye düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada aralarında ABD federal kolluk kuvveti Marshals ekiplerinin de bulunduğu 4...

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu'na katıldı.