Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın geleneksel aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Karargâhındaki programına devam ediyor.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Belçika’da NATO’nun Ukrayna konulu özel oturumuna katıldı.

MAGAZİN

Ezra - Tuba Çetin’in Conrad İstanbul Bosphorus’da 50. ve 49. yaş günlerini kutladığı “Yaza Merhaba” partisi ünlü simaların katılımlarıyla gerçekleşti.

İş Dünyası

İtalya’nın Bologna kentindeki Orka Global’in görkemli açılışına iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı'nda düzenlenen 'Vatandaş Diplomat Projesi' toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman...

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar’da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi tarafından hayata geçirilen "Büyüklerimiz Değerlerimiz Projesi" tanıtım programına...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.