Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

MODA

Ünlü model Kendall Jenner, Academy Museum Gala kırmızı halısında FENDI Couture koleksiyonundan seçtiği kırmızı ipek elbise ile katılım gösterdi.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'daki bir otelde düzenlenen 13'üncü Türkiye Enerji Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

CEMİYET

The Peninsula Spa ve Wellness merkezi, Subtle Energies markasının kurucusu Farida Irani ile özel bir davete imza attı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.