Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

MAGAZİN

Ünlü iş insanı Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün Florya Crowne Plaza’da yapılan kermese katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 27’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin açılışına katıldı.

MAGAZİN

Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve First Lady Brigitte Macron'un Elysée Sarayı'nda düzenlediği davete katıldı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın nikah törenine katıldı. 

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mısır’da Asya Altyapı Yatırım Bankasının (AIIB) yıllık toplantısına katıldı.