Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Zengezur Koridoru bağlantısının hayata geçmesi, aslında tüm Türk dünyasını birbirine bağlayacaktır" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üretim Onarım Askeri Kompleksi Açılış Töreni’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’a yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Temel...

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'ta ‘Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru’ programına katıldı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '13'üncü Concordia Yıllık Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, TASC tarafından New York'ta bulunan Rockefeller Plaza'da düzenlenen programa katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya  Türk İş Konseyi 10. Kurultayı'nda konuştu...

EKONOMİ

Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 12. Bakanlar Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu'na katıldı.