Kamaştırdı Haberleri

kamaştırdı haberleri ve güncel kamaştırdı gelişmeleri, kamaştırdı ile ilgili tüm video, kamaştırdı fotoğrafları ve kamaştırdı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu, her daim şık ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Elexus Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk Pop müziğinin Süperstar’ı Ajda Pekkan, önceki akşam (6 Ağustos) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda harikulade bir konsere imza attı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, "Daha önce bir kere Bodrum’a geldim. İstanbul’da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim." dedi.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum’a bomba gibi bir giriş yaptı...

MAGAZİN

İş ve sanat hayatının ünlü siması Bilge Kuru tatiline Göcek’te devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Barış Özgenal ile birliktelikleri...

MODA

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, FENDI İlkbahar- Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği turuncu elbisesi ve FENDI filo sandaletleri ile New York'ta objektiflere...

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştiği konserde Ankara Atılım Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bayram konserlerine dolu dizgin devam ediyor.... Yaşar, bayramın üçüncü gününde Vogue Hotel Bodrum'daydı.

MÜZİK

Son çalışması "Filozof" büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Ömür Gedik, bayram boyunca 4 gece 4 konser verdi...