Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İrlanda ve Avustralya Dışişleri Bakanları Taliban’ın Afganistan yönetimindeki 3. Yılına ilişkin yaptıkları açıklamada, halkın ‘insan haklarından mahrum bir şekilde’ yaşamak...

MAGAZİN

Spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen güzel oyuncu Merve Oflaz, “ "Hem eğlenmeyi hem de yoga yaptığım için sakinliği...

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup olarak organizasyonu dördüncü sırada tamamladı.

SonDakika

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup olarak organizasyonu dördüncü sırada tamamladı.

Suwen Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Sümer Arslan, "Kadınlarla üretip kadınlara ulaştırdığımız ürünlerimizi ‘kadınlardan kadınlara’ yaklaşımımızla sürdürüyoruz" dedi.

SonDakika

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final karşılaşmasında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu.

SPOR

EGA (Avrupa Golf Birliği) tarafından organize edilen European Men’s & Ladies Team Shield Championship 2024, Lihtenştayn’da oynandı.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.

GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

SAĞLIK

“Suya doğum ya da suda doğum yapmaya ne dersiniz? Aslında ilk okuduğunuzda ikisinin de aynı olduğunu, arasında bir farkın olmadığını...

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...