Kabine Haberleri

kabine haberleri ve güncel kabine gelişmeleri, kabine ile ilgili tüm video, kabine fotoğrafları ve kabine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün gerçekleştirdiğimiz kabine toplantısında çok önemli kararlar aldık. Milletimizin de desteğiyle bu yaz dönemini ciğerlerimiz yanmadan atlatalım istiyoruz....

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ( Fransa’daki olaylara ilişkin) Sokakların yakılmasını, yağmayı tasvip etmiyoruz. Ama bu sosyal patlamadan, otoriteler ders çıkarmalıdır. Fransa’daki olayların...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının teslimatlarına Ekim ve Kasım aylarında başlayacağız.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul havalimanına bayramda günde ortalama bin 517 uçak iniş kalkış yaptı. 238 bin yolcu bu havalimanını kullandı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısında açıklama yapıp Celile’de 'Arbel Heights' adında bir yerleşim alanı kuracaklarını duyurdu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin seçim atmosferinden ve uğradığı ağır hezimetin şokundan hala çıkamadığını görüyoruz" dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen 'Kabine Toplantısı' 8 saatin ardından sona erdi.

SİYASET

Yeni dönemin ikinci kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.