Jens Haberleri

jens haberleri ve güncel jens gelişmeleri, jens ile ilgili tüm video, jens fotoğrafları ve jens haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarının ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Savunma Bakanları toplantısının ikinci gün oturumu Belçika’nın Brüksel kentinde NATO Karargahı’nda başladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Bugün başlayan NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında karargahın girişinde basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in 20 Haziran’da 'Air Defender 23' tatbikatına katılacak...

GENEL

Yarın düzenlenecek NATO Savunma Bakanları toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD temasları kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg binlerce insan ve çevre için sonuçların “dramatik” olduğunu belirterek, müttefiklere, hızlı bir şekilde destek sağlama...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ittifaka yeni katılan Finlandiya’nın Başbakanı Sanna Marina ile görüştü.

GENEL

NATO, Genel Sekreter Jens Stoltenberg’in 3-4 Haziran’da Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.