İtalyan Haberleri

İtalyan haberleri ve güncel İtalyan gelişmeleri, İtalyan ile ilgili tüm video, İtalyan fotoğrafları ve İtalyan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında dün batan yelkenli teknenin batığında dalgıçlarla yapılan arama kurtarma çalışmaları girişimi başarısız oldu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fransa ekibi Paris-Saint Germain'den 20 yaşındaki İtalyan orta saha Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladığını bildirdi.

MEKAN

Om Paparazzi #AmalfiBeach konseptiyle, önceki akşam İtalya'nın Amalfi bölgesinden ilham alan #AmalfiDinner etkinliğine ev sahipliği yaptı.

MODA

İtalyan lüks mücevher markası Damiani, Oscar ödüllü oyuncu ve yapımcı Jessica Chastain'in yeni global marka elçisi olduğunu ihtişamlı bir kampanya...

SPOR

Olimpiyat Oyunları kadınlar boks 66 kg kategorisi son 16 turunda İtalyan boksör Angela Carini, dün Cezayirli rakibi Imane Khelif karşısında...

OTOMOBİL

Maserati, Tignanello’nun 50. yılını kutlamak için Fuoriserie kişiselleştirme programının özel deneyiminden yararlanarak, Marchesi Antinori ile iş birliği yaptı.

SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

SPOR

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun Serie A ekiplerinden Atalanta'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

MODA

İtalyan moda devi FENDI, İkonik sanatçı Mariah Carey'nin California konseri için taşlarla işlenmiş özel bir elbise tasarladı.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.