Israilin Haberleri

israilin haberleri ve güncel israilin gelişmeleri, israilin ile ilgili tüm video, israilin fotoğrafları ve israilin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Borrell ve UNRWA Genel Komiseri Lazzarini İsrail’in bugün Gazze’deki bir okula düzenlediği saldırıya...

GÜNCEL

Filistin Devlet Başkanlığı Ofisi, İsrail’in Gazze’de sivillerin sığındığı okula saldırı düzenleyip 100’den fazla kişinin hayatını kaybetmesinden ABD’yi sorumlu tuttuğunu açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) , Gazze’de sivillerin sığındığı bir okula hava saldırısı düzenledi. Yerel medyada yer alan haberlere göre 100’den...

GENEL

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Dışişleri Bakanları Olağanüstü Toplantısı’nda konuştu.

SonDakika
GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika
SonDakika

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 39 bin 623 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in ‘İran tehditlerine karşı’ İsrail’in güvenliğine olan desteğini artırmak üzere bölgeye ek askeri kaynak konuşlandırma...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail'in Beyrut’a yönelik saldırıları nedeniyle, Türk Hava Yolları (THY) Beyrut’a yapacağı seferi bugün de iptal etti.