Israilin Haberleri

israilin haberleri ve güncel israilin gelişmeleri, israilin ile ilgili tüm video, israilin fotoğrafları ve israilin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’ya yaptığı ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 26 bin 751 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GÜNCEL

Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum" dedi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle 'soykırım' suçlamasıyla Uluslararası Adalet Divanında açılan davada verdiği karara ilişkin açıklamada...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa ile telefonda görüştü.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.