Israil hamas Haberleri

israil hamas haberleri ve güncel israil hamas gelişmeleri, israil hamas ile ilgili tüm video, israil hamas fotoğrafları ve israil hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Tel Aviv’de İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de olası ateşkes anlaşmasına ilişkin müzakerelere katılan tüm tarafları çabaları baltalamamaları konusunda uyardı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail heyetinin ateşkes müzakerelerini görüşmek üzere bugün Katar’ın başkenti Doha’ya gitmesini onayladığı duyurdu.

GENEL

Hamas, Gazze’de ateşkes görüşmeleri kapsamında yeni önerilerle değil, ABD Başkanı Joe Biden’ın Mayıs ayında sunduğu barış planı üzerinden hareket etmeyi...

GENEL

ABD, Mısır ve Katar, İsrail ile Hamas'ı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması anlaşması için müzakerelere yeniden başlamaya çağıran ortak bir...

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu’daki gelişmelerin ardından ABD Başkanı Joe Biden ile birlikte ulusal güvenlik ekibiyle toplantı yaptı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), dokuz personelinin 7 Ekim'de Hamas tarafından İsrail'e düzenlenen saldırıya karışmış olabileceğini açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas’ın askeri şefi Muhammed Deif’in öldürüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Hamas, Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif’in ölüp ölmediğinin sadece Kassam Hareketi liderliği tarafından doğrulanabileceğini açıkladı.

GENEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaptı.