Israil hamas Haberleri

israil hamas haberleri ve güncel israil hamas gelişmeleri, israil hamas ile ilgili tüm video, israil hamas fotoğrafları ve israil hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında duraksama beklediğini ancak saldırıların daha arttığını söyledi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan ve Suriye’den kendilerine saldırı düzenlendiğini ve buna yanıt verdiklerini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun (UNGA) dünkü ‘acil durum özel oturumunda’ İsrail güçleri ile Gazze'deki Hamas militanları arasında ‘acil, kalıcı ve...

GENEL

İngiltere’deki İsrail Büyükelçisi Tzipi Hotovely, bugün sabah İngiltere basınına açıklama yaptı...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece Gazze Şeridi’nin kuzeyinde tanklarla baskın düzenledi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’nde İsrail-Filistin konusunda bir konuşma yaptı.

GÜNCEL

Hamas’ın silahlı kanadı El-Kassam Tugayları, dün akşam insani sebeplerden serbest bıraktıkları iki rehinenin görüntüsünü paylaştı.

MAGAZİN

Filistin Dışişleri Bakanlığı, ABD’li ünlü oyuncu John Cusack’ın İsrail merkezli bir düşünce kuruluşunun Gazze’deki sivilleri yerinden etme raporunu kamuoyuyla paylaştığı...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail, bazı ülkelerin dayanışmasını açık çek olarak kullanıyor" dedi.

GÜNCEL

Hamas, cumartesi günü geç saatlerde Katar’ın arabuluculuk çalışmasıyla anne ve kız olduğu belirtilen iki ABD vatandaşını serbest bıraktığını açıkladı.