Israil hamas Haberleri

israil hamas haberleri ve güncel israil hamas gelişmeleri, israil hamas ile ilgili tüm video, israil hamas fotoğrafları ve israil hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle yarın bir araya gelecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis, "Tüm dünya Gazze'de yaşanan bu trajediyle uyandı. Gerçekten büyük bir trajediydi" dedi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), uçak gemisi USS Gerald R. Ford’un da aralarında bulunduğu filonun, İsrail ordusuna destek olması amacıyla Doğu...

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, son 20 saatte İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nde 800’den fazla hedefi vurduğunu duyurdu. Saldırılarda yaklaşık 60 savaş...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün ve İspanyalı mevkidaşları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün ve İspanyalı mevkidaşları ile İsrail ve Filistin'de yaşanan gelişmelere ilişkin telefonda görüştü.

GENEL

İsrail Savunma Güçleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari yaptığı açıklamada, “Savaş zor ve önümüzde zorlu günler var” dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas’ın saldırısının intikamının alınacağını belirterek, “Onları yok edeceğiz" dedi.

GÜNCEL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Filistin halkının meşru ve haklı talebinin terör eylemleri ile kirletilmesi kabul edilebilir değildir" dedi.