Israil filistin Haberleri

israil filistin haberleri ve güncel israil filistin gelişmeleri, israil filistin ile ilgili tüm video, israil filistin fotoğrafları ve israil filistin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Kızılay’ı, İsrail güçlerinin Cibaliye’de ambulans merkezine baskın düzenleyerek sağlık görevlilerini gözaltına aldıklarını ve görevlilerin nereye götürüldüğünü bilmediklerini belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Malezya Başbakanlık Basın Ofisi, İsrail bayraklı gemilerin Malezya limanlarına girişinin yasaklandığını duyurdu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün yaptığı açıklamada İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili 15 ülkenin ortak...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.