Israil filistin Haberleri

israil filistin haberleri ve güncel israil filistin gelişmeleri, israil filistin ile ilgili tüm video, israil filistin fotoğrafları ve israil filistin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), bugün sabah yerel saatle 07.00’de başlayan 4 günlük geçici ateşkes öncesinde Şifa Hastanesi’ne giden bazı tünelleri...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Ortak Zirvesi'nde, Türkiye'nin öncülüğünde alınan karar kapsamında kurulan temas...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı 1. Oturumu’nda konuştu.