Israel Haberleri

israel haberleri ve güncel israel gelişmeleri, israel ile ilgili tüm video, israel fotoğrafları ve israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Slovenya Dışişleri Bakanı Tanja Fajon, İran’ın İsrail’e saldırısıyla ilgili, “İhtiyacımız olan şey ateşkes” dedi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Bürosu Sözcüsü Liz Throssell, Orta Doğu’da yaşanan son duruma ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İran’ın İsrail’e başlattığı hava saldırısının ardından açıklama yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail’in Lübnan’ın güneyine kara operasyonlarına başladığını duyurmasının ardından İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın öldürülmesine ilişkin yayımladığı taziye mesajında, İsrail ve ABD’yi suçladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın öldürüldüğünü iddia etti.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’ndeki Lübnan konulu toplantıda konuştu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, ateşkesle ilgili haberlerin doğru olmadığı, ABD ve Fransa’nın çağrısına Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ‘yanıt bile...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in devam eden saldırıları sonrasında yaptığı açıklamada Lübnan halkından evlerini terk etmelerini istedi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın Bekaa bölgesindeki siviller için tahliye emri yayınlandığını açıkladı.

GENEL

BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Lübnan’da çağrı cihazlarının eş zamanlı şekilde patlatılması saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

İskoçya'nın eski Birinci Bakanı Hamza Yusuf, Lübnan’da ve bölgede yaşananlara dünya liderlerinin sessiz kaldığını vurguladı.