Israel Haberleri

israel haberleri ve güncel israel gelişmeleri, israel ile ilgili tüm video, israel fotoğrafları ve israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Lübnan Özel Koordinatörlüğü Ofisi (UNSCOL), İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırısının ardından sınır bölgesindeki gelişmelerin endişe verici olduğunu belirtti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) Lübnan’da düzenlediği saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan’a düzenlenen hava saldırılarında, Hizbullah’a ait 40’tan fazla fırlatma alanının hedef alındığı duyurdu.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Gallant, İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Ben Gvir’in ‘sorumsuz eylemleri’ sebebiyle ülkenin güvenliğini tehlikeye attığını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı (PRCS) , İsrail güçleri tarafından rehin tutulan ve serbest bırakılan 5 sivilin Karm Abu Salem sınır kapısından alınarak...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Al Sani ve Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile ayrı...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, ""Yüzlerce radikal İsrailli tarafından Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlenmesi kışkırtmadır" denildi.

GENEL

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, İsrailli Bakanların Gazze’ye insani yardımların engellenmesinin ‘haklı ve adil’ olduğuna ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’in, İsrail’e yönelik “Yaptırımlar AB gündemimizde yer almalıdır” açıklamasına tepki...

GENEL

Almanya, İngiltere ve Fransa, Gazze’de ‘daha fazla gecikmeden’ ateşkes çağrısında bulunan ortak açıklama yayımladı.