Israel Haberleri

israel haberleri ve güncel israel gelişmeleri, israel ile ilgili tüm video, israel fotoğrafları ve israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Kızılayı (PRCS), dün yaptığı açıklamada insani yardım yüklü 100 kamyonun teslim alındığını duyurdu.

GÜNCEL

Tayland Dışişleri Bakanlığı, dün akşam 10 Tayland vatandaşının Refah Sınır Kapısı’ndan İsrail’e girdiğini duyurdu.

MAGAZİN

Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

İsrail ordusu, dün gece Hamas’ın kullandığını ileri sürdüğü Gazze’nin en büyük sağlık komplekslerinden biri olan Şifa Hastanesi’ne baskın düzenledi.

GENEL

İngiltere Kilisesi’nin en kıdemli piskoposu Canterbury Başpiskoposu Justin Welby, dün katıldığı genel rahipler meclisinde açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın eylemlerine devam etmesi halinde, Beyrut’un da Gazze gibi olacağını söyleyerek Lübnan’ı tehdit etti. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün 160 Ukraynalıyı Gazze’den tahliye ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Eliat’taki bir okulun İHA ile vurulmasına karşılık olarak Suriye’deki bir ‘örgütü’ vurduğunu duyurdu.