Israel Haberleri

israel haberleri ve güncel israel gelişmeleri, israel ile ilgili tüm video, israel fotoğrafları ve israel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric, Gazze Şeridi’ndeki sivil halka yardım için hazır olduklarını belirtti...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Tel Aviv'de bir araya geldi.

SonDakika

Ömer Çelik (Blinken’ın İsrail’deki açıklamaları): ABD Dışişleri Bakanı’nın ‘ben burada bir Yahudi olarak bulunuyorum’ yaklaşımı tehlikeli bir yaklaşım. Bulunduğu görev,...

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Pegasus Hava Yolları, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaların ardından İsrail'e olan uçuşları durdurma kararı aldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan yolcular uçaklarla Türkiye'ye geliyor.   

GÜNCEL

 Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in hava saldırısı altındaki Gazze’den yıkımı gösteren fotoğrafları paylaştı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısı sonucunda en az 11 ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail polisi, Hamas’a ait ve bağış toplamak için kullanılan kripto para hesaplarını dondurduğunu duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle bugün Maskat’ta bir araya geldi.