Israel palestine Haberleri

israel palestine haberleri ve güncel israel palestine gelişmeleri, israel palestine ile ilgili tüm video, israel palestine fotoğrafları ve israel palestine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün başkent Astana’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda konuşma yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, 5 Kasım'da Türkiye'ye geliyor.

GÜNCEL

Uluslararası Af Örgütü, Filistinlilerin ve Filistinlilerin haklarını savunanların sosyal medya paylaşımlarına sansür getirildiğine dair bildirimler aldıklarını açıkladı.   

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu 8 bin 525 sivilin hayatını kaybettiğini, 21 bin 543 sivilin de yaralandığını açıkladı.

GÜNCEL

Türk Kızılay, Gazze'de inşasına destek sağladığı Filistin Kızılayı'na ait insani yardım deposunun İsrail tarafından ağır bombardıman sonucu ciddi hasar aldığı...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail propaganda hesaplarının, 'Filistinlilerin sahte görüntü ürettiği' algısı oluşturmak için yaptığı paylaşımları yalanladı.