Israel palestine Haberleri

israel palestine haberleri ve güncel israel palestine gelişmeleri, israel palestine ile ilgili tüm video, israel palestine fotoğrafları ve israel palestine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucunda 3 bin 478 sivilin hayatını kaybettiğini, 12 bin 65 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cidde’de Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan ve Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Salim Abdullah El-Cabir...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün İsrail’de gerçekleştirdiği temaslar sonrasında Gazze’ye ulaşamayan insani yardımların organize edileceğini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Genelkurmay Başkanı Joseph Khalil Aoun ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Başbakan Necip Mikati ile görüştü.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısının ardından Doğu Akdeniz’e gönderilen uçak gemisi USS Gerald R. Ford’un görev süresinin uzatıldığını...

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla Filistin-İsrail çatışmasına dair dün yaptığı telefon görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Portekiz Dışişleri Bakanı Joao Gomes Cravinho ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ile telefonda İsrail-Filistin konusunu görüştü.